El xef Dani Garcia i el cantautor Ismael Serrano, plats forts del Gastromusical

0
409

“Ens mantenim fidels a la idea de l’any passat. En aquest format íntim i proper ens sentim còmodes.” Amb aquestes paraules va obrir la setmana passada el cuiner Jordi Jacas, propietari del restaurant El Molí de l’Escala, la presentació del Gastromusical, que en aquesta novena edició s’ha avançat al juliol (del 22 al 26) i presenta algunes novetats, com la introducció dels espais Gastrovermut i Gastroflamenc. Mantenint i consolidant els valors de la qualitat, la proximitat i l’exclusivitat, i amb l’objectiu d’arribar a tots els públics, el festival torna a unir música i gastronomia durant cinc nits en què un artista i un cuiner mostren alhora les seves creacions: l’un a l’escenari i l’altre als fogons.
Pel que fa al cartell, el plat fort d’aquesta novena edició serà, sens dubte, la parella formada pel xef de dues estrelles Michelin Dani García, pal de paller de la nova cuina andalusa, que acompanyarà el cantautor madrileny i gran amic seu Ismael Serrano, el dimecres 22 de juliol. L’altre sopar-concert serà el que oferirà, el dijous 23 de juliol, el cuiner Carles Tejedor, xef del restaurant Via Veneto de Barcelona, i la cantautora catalana Maria Rodés.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li