El Waterpolo Figueres, de promociĂł

0
2622

El club, que té una estructura de cinc equips, es marca la fita d’arribar als 75 jugadors durant la temporada


 

El Club Waterpolo Figueres ha iniciat aquest cap de setmana una temporada que ha de servir com a punt d’inflexió per consolidar la base de l’entitat. Així ho destaca el director tècnic Jordi Riu, qui assegura que aquest any es vol incrementar el volum de jugadors: “És un tema molt important i on volem posar molta atenció, és quelcom necessari per a la viabilitat del club. El planter ha de créixer perquè totes les categories estiguin plenes”.

En aquest sentit, i per tal de complir amb aquest objectiu de nodrir la base, des del Waterpolo Figueres realitzaran aquest curs campanyes de promoció per captar futurs waterpolistes. “Volem apostar molt fort en aquesta direcció, i per això tenim previst anar a les escoles, parlar amb les AMPA o captar joves a través dels cursets de l’Ajuntament. Cal posar èmfasi en això, que entrin jugadors per tenir una base sòlida per seguir creixent”, destaca Riu.

Si la voluntat del club adopta forma de xifra, es pot concloure que la meta on es vol arribar Ă©s fins als “75 jugadors”. “L’objectiu Ă©s que entrin una quinzena de nous waterpolistes, intentarem que accedeixin al club durant aquesta temporada. Sempre i ha gent que marxa i gent que entra, però aquest any volem que el nĂşmero d’entrades, que ja n’hi ha hagut, sigui superior”.

“Volem que entrin tants nens com es pugui, i si no hi ha espai ja ens espavilarem, tot i que som conscients que aquest és un problema actual molt fort a la piscina de Figueres”, afegeix Riu.

ESTRUCTURA DEFINIDA. En aquests moments, el club té una seixantena de jugadors repartits entre una estructura jeràrquica de conjunts que va del benjamí a l’absolut, tot passant pels alevins (aquest any amb dos equips, un amb jugadors del CW Figueres i l’altre amb joves del CW Anglès, amb qui continua el conveni), l’infantil i el cadet. “Mantenim tota la línia, com l’any passat, i també continuem col·laborant amb el CW Anglès, amb qui mantenim el projecte iniciat l’any passat que ens ajuda a ocupar els possibles forats que hi puguin haver”, explica el director tècnic.

De tots aquests equips, els més matiners en iniciar la competició han estat l’absolut, que les retirades d’altres equips l’han mantingut a Segona Divisió, i el cadet, que enguany està format per jugadors de segon any: els més grans van perdre a Banyoles (17-5), mentre que el cadet va vèncer el Badia/Caldes per 5 a 17.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li