El Vívid tanca l’edició d’aquest any amb 2.134 participants

0
477

Enguany es recupera el nivell d’enoturistes de les comarques de Barcelona que es va frenar per la pandèmia


El Vívid, l’esdeveniment de les experiències enoturístiques de la Costa Brava, ha tancat la seva vuitena edició amb un total de 2.134 assistents. Aquestes persones han participat en la setantena d’activitats programades a l’Empordà durant el mes d’abril i el primer cap de setmana de maig.

Malgrat el mal temps d’alguns caps de setmana, l’ocupació s’ha situat per damunt del 85 %, el segon percentatge més alt de totes les edicions del festival. A més, aquest any s’ha pogut recuperar la presència d’enoturistes de les comarques de Barcelona, que s’havia vist frenada per culpa de la pandèmia de la covid-19. El 31% dels visitants procedia d’aquesta demarcació, mentre que el 69% era de les comarques gironines.

Pel que fa a a les visites als cellers de la DO Empordà, s’ha produït un augment considerable. El nombre d’enoturistes va créixer un 39% entre el 2014 i el 2021. S’ha de remarcar que en els primers cinc anys, entre el 2014 i el 2019 el creixement va situar-se en el 58,56 %, però amb la irrupció de la crisi sanitària, es va aturar el creixement i, entre els anys 2019 i 2021, va caure un 15,61%. Ara, després de la pandèmia s’afronta la recuperació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li