El Vívid inclourà tastos en espais emblemàtics i paquets d’activitats

0
690

L’organització ha optat per reduir el nombre d’activitats per millorar-ne la qualitat. Enguany n’hi haurà una cinquantena que s’agruparan per zones i setmanes, i totes les reserves es podran fer directament per Internet


L’abril es convertirà per quart any consecutiu en el mes del vi a l’Empordà. I és que el festival Vívid -que arriba a la quarta edició- oferirà més de 50 propostes amb el vi com a protagonista. Enguany, els organitzadors (el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers, ajuntaments, empreses turístiques del territori, i el club de la Ruta del Vi) han optat per reduir el nombre d’activitats (l’any passat n’hi havia 75) per tal de millorar-ne la qualitat.

El tret de sortida del festival, l’1 d’abril, es farà amb una iniciativa fins ara inèdita: la primera edició d’una marxa popular amb tast de vins per les vinyes de Capmany. I entre les novetats més destacades d’enguany, també hi haurà tastos en espais emblemàtics com el castell de Recasens, el monestir de Sant Pere de Rodes, la casa de l’Abad de Llançà o la torre del Museu del Suro de Palafrugell. Paral·lelament, la programació també inclou, per primer cop, paquets que combinen ofertes d’allotjament o restauració amb activitats enoturístiques. Per aconseguir-ho, s’ha fomentat la participació dels cellers. I per facilitar l’accés dels visitants i promoure la realització de més d’una experiència, les activitats s’han agrupat per setmanes i zones (la plana de l’Empordà, l’Albera, el Baix Empordà i el cap de Creus).

Una altra novetat d’aquesta quarta edició és que totes les activitats del Vívid es podran reservar directament al web del festival (vivid.costabrava.org).

L’enoturisme és una peça clau per als cellers de l’Empordà per donar a conèixer el seu producte, i té una incidència clara en les vendes que es fan directament al client. Segons dades del Consell Regulador, de les 5.800.000 ampolles venudes el 2016, un 11% van ser vendes directes des dels mateixos cellers.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li