El VilajuĂŻga-EoBikes canvia de lloc

0
606

«Fins ara estàvem a l’entrada del poble i, a partir del setembre, ens trobarem a la zona del poliesportiu, on s’hi està construint un mini bikepark. La intenció és inaugurar-lo al setembre amb l’inici dels entrenaments de l’escola», diu el president del club, Jordi Gironès


 

El Club Ciclista Vilajuïga-EoBikes iniciarà la temporada vinent amb novetats. En aquest sentit, i tal com assenyala el president de l’entitat, s’ha acordat amb l’Ajuntament de Vilajuïga fer un canvi de la zona de l’escola. «Fins ara estàvem a l’entrada del poble i, a partir del setembre, ens trobarem a la zona del poliesportiu, on s’hi està construint un mini bikepark. La intenció és inaugurar-lo al setembre amb l’inici dels entrenaments de l’escola», diu Gironès.

Pel que fa als objectius formats, les prioritats són «treballar la tècnica i crear ciclistes complets». «Per aconseguir-ho, toquem diverses disciplines, com ara el trial, el descens, l’enduro i la carretera, més enllà de la modalitat XC, que és la nostra disciplina de base».

En àmbit competitiu, d’altra banda, el club seguirà amb l’equip sènior impulsat fa dos anys, un grup que garanteix que els ciclistes de l’escola puguin tenir continuïtat un cop deixen l’etapa de promoció. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li