El Tramuntana, ‘centre oficial’

0
534

El club figuerenc ha estat reconegut per la federació com a Centre d’Entrenament Homologat


El Club Tennis de Taula Tramuntana ja és un centre d’entrenament homologat per la Federació Catalana de Tennis taula. Així ho va establir l’ens federatiu a través d’un comunicat difós la setmana passada, un text validat pel president federatiu, Joan Arnau.

El reconeixement, que ja era una realitat de manera extraoficial, però que ara amb la normativa i l’aprovació de la Junta s’ha fet tangible, esdevé un pas important per al club figuerenc. Tal com apunta el president de l’entitat, Jaume Muntada, la distinció com a centre oficial implica el compliment de diversos estàndards: entrenador amb contracte; sala amb bones condicions; resultats acreditats durant anys i jugadors i jugadores en les primeres posicions dels respectius rànquings. «La distinció ve acompanyada d’ajuda econòmica i significa que portem una bona trajectòria a l‘escola de tennis taula», explica Muntada.

En aquests moments, però, la instal·lació de Figueres es manté tancada a causa de la Covid, i jugadores com Jana Riera o Gàlia Dvorak entrenen al CAR de Sant Cugat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li