El tradicional playback inaugurarà la festa major d’estiu de Llers 2019

0
1216

El municipi alt-empordanès celebrarà la seva festa major del 6 al 8 de setembre


El tret de sortida de la festa major de Llers no pot ser altre que el ja tradicional playback. Serà divendres, 6 de setembre, a les 22 h al centre recreatiu del municipi. Aquesta és una activitat en què tots els veïns i veïnes poden participar, i els amants de l’espectacle musical es preparen amb mesos d’antelació. Un cop acabat el playback hi haurà discomòbil amb el grup DJ Radar Beat.

SEGON GRAND PRIX. El dissabte, 7 de setembre començarà a les 11.30 h a la piscina municipal el 2n Grand Prix Aquàtic. Es tracta d’una competició per equips amb inflables aquàtics. Des de l’organització detallen que els equips hauran d’estar formats per dos participants de més de 30 anys i dos participants d’entre 14 i 29 anys, a banda de sis participants de menys de 14 anys. També detallen que a l’equip hi ha d’haver paritat de gènere i que també hi haurà l’opció de participar sense equip. Pel que fa a l’inici del Grand Prix, la concentració dels equips serà a les 11 h a la mateixa piscina municipal.

ANIMACIÓ INFANTIL. El dissabte a la tarda hi haurà una actuació per a la mainada a càrrec del grup d’animació infantil Els Xancleta. Ells mateixos es defineixen com un grup «d’animació infantil que, a través de les cançons, ballem i juguem amb la mainada. Els dos components de l’espectacle som en Xan, que toca la guitarra i canto les cançons, i la Cleta, que canta, fa l’animació i balla amb tothom qui ens vulgui acompanyar. Esperem trobar-vos ben aviat en algun dels nostres concerts!». Un cop acabat l’espectacle infantil, hi haurà una xocolatada per a tots els participants. Els actes per a la mainada es faran a l’aparcament de l’Ajuntament vell de Llers.

TARDA DE FUTBOL. Cal destacar que una altra de les activitats del dissabte a la tarda serà el partit de futbol que es disputarà entre el C.F. Llers i el C.E. Banyoles, de la categoria Juvenils. El partit començarà a les 17 h al camp municipal del poble.

STOP ’80. Finalment, la jornada de dissabte clourà amb una nit de festa, a l’aparcament de l’Ajuntament vell. El grup Stop ‘80 s’encarregarà d’oferir una nit musical als llersencs a través de les seves versions. Aquest grup s’està consolidant a la comarca com una formació de festa major i es defineixen com un grup de música en directe. Tal com detallen ells mateixos, «ens agrada la música dels 80, i som un grup enèrgic, elèctric, pop, rock…». El grup està integrat per Laura Girón (cantant), Jordi Castelló (bateria i cantant), Àlex Verdaguer (guitarra), Sergi Soler (teclista i veus), Grau Quintana (cantant), Sergi Labarta (baixista), Gerard Figueres (tècnic de so), Robert Torrent (tècnic d’imatge i so), Xavi Mas (càmera), Jordi Gamell (xarxes socials).

SORTIDA A PORTAVENTURA. Aquesta activitat no forma part de la programació de la festa major. Però l’Ajuntament de Llers informa que des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà s’organitza una sortida jove a Port Aventura el dissabte 5 d’octubre. El període d’inscripció comença el 2 de setembre i finalitza el 27 de setembre. Per més informació, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Llers, on també hi ha el full informatiu de PortAventura.

Les oficines joves són la materialització de l’objectiu que assenyala la Llei de polítiques de joventut de Catalunya, que és esdevenir la porta d’entrada única a la informació i l’orientació de qualitat.

  • Pots veure el cartell de la festa, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li