El Tour desembarca a Roses

0
1378

La prova arriba aquest divendres i dissabte a l’Alt Empordà com l’única etapa que es fa fora del territori francès


El Tour de França a Vela, prova que enguany arriba a la 40a edició consolidada com un dels millorts esdeveniments nàutics del món, arribarà aquest divendres a les aigües de Roses, que seran escenari de l’única etapa que es desenvolupa fora de la geografia francesa.

En concret, l’activitat del Tour a terres rosinques s’allargarà durant dos dies, del 21 al 22 de juliol. El divendres, més de 450 persones –entre equips i organització–, així com 90 vehicles, 9 semiremolcs o 400 tones de material convertiran Roses en un escenari de primer nivell per completar les regates, que s’iniciaran divendres des de la platja de la Perola amb un itinerari que passarà per les illes Medes i el cap de Creus abans de tornar a Roses.

Dissabte, per la seva banda, les proves de navegació es faran davant la platja Nova i consistiran en regates curtes entre boies, navegant per grups de forma classificatòria fins a arribar a una final que determinarà el vencedor. El Tour va arrencar el 7 de juliol passat a Dunkerque i recorrerà fins al dia 30 d’aquest mes les costes nord i oest franceses, amb l’excepció de Roses.

MÉS ENLLÀ DE L’ESPORT. La prova arribarà a l’Alt Empordà acompanyada d’una gran organització, amb villages esportius, d’animació, atraccions per a nens i amb regals dels patrocinadors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li