El Tir Arc Figueres busca noves energies

0
1196

 El Club Esportiu Tir amb Arc Figueres busca noves forces perquè donin una empenta al projecte. Així ho assegura l’actual presidenta, Alba Lorca, qui porta un any al capdavant de l’entitat després d’haver-hi estat quatre anys vinculada, primer com a principiant il·lusionada i finalment com a competidora que va arribar a ser cinquena classificada d’àmbit estatal durant el 2014.
Ella reconeix que la situació actual del club està pendent de reformular-se per poder tirar endavant amb condicions. En aquest sentit, explica que a hores d’ara, a més de desenvolupar la tasca pròpia de presidenta, també ha hagut d’adoptar el rol de secretària, tresorera i única monitora, un treball multifuncional que espera que sigui compartit en un futur. “El que m’agradaria és que la gent del mateix club s’animés i es cregués que aquest projecte pot créixer i evolucionar”, subratlla.
A priori, la primera pedra per edificar aquest nou rumb es va col·locar el dissabte 13 d’agost aprofitant la celebració d’una assemblea. Allà, on no hi va poder assistir Lorca per motius laborals, es va decidir bifurcar les tasques a duu a terme. “Ens hem de reunir properament per decidir com ho tirem endavant, s’haurà de veure si finalment el treball acaba essent compartit”, destaca la presidenta que, encara que no sigui la seva primera opció, no renunciaria a continuar al capdavant del club si això pot suposar la salvació de l’entitat.
En cas que la situació no canviés el CE Tir amb Arc Figueres podria convocar una junta dissolutiva i cedir el club a l’Ajuntament, malgrat que aquest context és el que es vol evitar de totes totes.
El passat com a referent. El club està compost actualment per una cinquantena llarga de socis, tot i que el caliu que es desprèn avui dia no té res a veure amb el que hi havia fa uns anys al camp de futbol que hi ha al darrere del col·legi la Salle de Figueres, el seu lloc d’entrenament. “Recordo que quan vaig entrar al club hi havia una situació ideal, els dissabtes i els diumenges quedàvem i esmorzàvem tots plegats i hi havia molt de moviment, era com una família. Ara, la situació és diferent, quan vaig a fer els cursets em trobo tres alumnes i un parell de socis a entrenar, com a molt som cinc persones”, recalca Lorca.
El paradigma ideal seria recuperar el bon ambient de fa uns anys, tot i que des del club saben que cal anar pas a pas amb les fites: “l’objectiu principal és que aquest esport pugui ser conegut i estimat pel màxim nombre de persones possibles. Una vegada assolit això, el gran repte passaria per fomentar l’esport a petits i grans, la qual cosa suposaria que els esportistes de l’entitat poguessin tornar a competir. “Hi ha molta gent que vol competir però ara mateix no es pot perquè arribes al camp d’entrenament i estàs tot sol, el més bonic i positiu és quan pots compartir aquesta modalitat amb altres persones”, diu Lorca.
De moment, les activitats reines no deixaran de brillar. Des del club es treballa amb intensitat per a la celebració, a mitjan novembre, del Trofeu Ciutat de Figueres, que enguany arriba a la desena edició i que compartirà protagonisme amb la tercera tirada de Lliga Nacional Postal de Sala.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li