El Terra de Trobadors torna amb una edició especial

0
835

A causa de la crisi sanitària, la organització adaptarà els actes a les mesures dictades pel PROCICAT i ja esta dissenyant un festival per poder garantir la seguretat de tothom


L’Ajuntament i les entitats que formen part de la Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors, han decidit celebrar una edició especial anomenada Terra de Trobadors 2021, durant el 10, 11 i 12 de setembre. A causa de la crisi sanitària, la organització adaptarà els actes a les mesures dictades pel PROCICAT i ja esta dissenyant un festival per poder garantir la seguretat de tothom. El plantejament inicial és crear una proposta en format reduït on les entitats puguin assolir més protagonisme que mai, i alhora mantenir l’esperit de l’esdeveniment més esperat de l’any a Castelló d’Empúries. Una celebració que no es va dur a terme l’any passat.

La Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors, ha decidit oferir aquesta edició especial i ajornar el que seria el 30è aniversari de Terra de Trobadors, fins que la situació permeti realitzar un merescut homenatge a la festa més important del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li