El Teatre Municipal de Roses aposta per una temporada molt variada i de qualitat

0
1026

Emma Vilarasau, Lluís Soler, Quimi Portet o Dolo Beltran són alguns dels noms de l’oferta cultural del 2017


 

L’Ajuntament de Roses ha presentat la programació de la nova temporada del Teatre Municipal del poble. Enguany el consistori i la regidoria de Cultura han apostat per una oferta molt variada i de qualitat amb prop d’una vintena d’espectacles. Durant els mesos de gener a maig del 2017 pujaran a l’escenari del teatre rosinc actors i actrius de gran recorregut com ara Lluís Soler, Emma Vilarasau o Jordi Bosch. En l’àmbit musical es podrà veure Dolo Beltran o Quimi Portet, entre d’altres. I pel que fa al cicle de música clàssica cal destacar funcions de nivell com com ara el piano de Santi Escura o la violonista Ala Voronkova.

POESIA I ESPIRITUALITAT. El consitori ha volgut donar importància a la poesia, un any més, en el mes de març poètic. En aquest apartat cal destacar el recital poètico-musical de Joan Margarit o el concert d’essències mediterrànies que oferirà MammaOm amb una visió més espiritual de la música. Una de les novetats d’enguany serà el documental i cinefòrum que inclou la projecció de La Pemba torna a Goli, la història de la xerpa de l’Himalàia i resident a Catalunya que torna al seu poble natal 20 anys després. Aquest acte comptarà amb la presència de la protagonista, Pemba Chhoti i el director del film, Josep Pérez.

D’altra banda, la programació inclou un espectacle musical que s’enmarca dins el cicle Tarda de clàssic que fusionarà la música de Joquim Rabaseda a partir del clàssic de cinema mut The Kid de Charles Chaplin. I com sempre hi haurà els infantils d’Optimist.

ABONAMENTS. Una de les novetats d’aquesta edició són els nous abonaments que fan més assequible l’assistència. Com ara el pack de teatre que ofereix 5 obres a 50 euros, l’abonament clàssica que inclou 4 actuacions a 20 euros i el de Viumúsica que ofereix 2 concerts per 15 euros. El regidor de Cultura, Francesc Giner, ha valorat positivament la temporada de tardor 2016 que ha obtingut un total de 2.117 espectadors i assegura que la intenció és crear una oferta cultural assequible.

La programació

ProgramacióTeatreRoses

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li