El Teatre de Roses s’obrirà per a la María Muñoz

0
1647

L’equipament brindarà diferents actuacions per recaptar diners a favor d’un tractament contra el càncer per a la rosinca


La vila de Roses s’ha bolcat amb la rosinca María Muñoz, que pateix càncer. Una nova prova d’això ho tenim en les activitats organitzades pels dos propers dissabtes. El dia 19, al Teatre de Roses diversos músics i artistes de ball pujaran a dalt de l’escenari en un seguit d’actuacions que començaran a partir de les 18 h. El tret de sortida serà a càrrec de l’Escola Sara Garcia, que interpretarà una actuació de flamenc, i tancarà la jornada Gim Ros, amb funky i hip-hop. Entremig hi haurà actuacions de Tango Argentí, gimnàstica rítmica, zumba i actuacions musicals com la de la cantant Ariadna Veyra. L’aportació econòmica per accedir a aquest esdeveniment és de 8 euros.

El següent dissabte, dia 27, l’activitat es tornarà a realitzar al teatre de Roses. Aleshores el protagonisme serà per als menuts, que duran a terme una desfilada de moda infantil i juvenil, organitzada per Nou Nens, Comic, Som Kins i Sereia. En aquesta ocasió l’aportació econòmica serà de 5 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li