El talent s’expandeix a Albanyà

0
1598

La quarta edició de les jornades traslladaran la programació del segon dia a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà


 

La quarta edició del Figueres Talent, impulsat per l’Ajuntament de Figueres, traslladarà una part de la seva programació a Albanyà. I és que una de les grans novetats d’enguany és la col·laboració amb l’Observatori Astronòmic que hi ha a les instal·lacions del càmping Bassegoda Park. Les jornades se celebraran el 13 i 14 d’abril, i comptaran amb la participació d’experts de renom com Àlex Sicart, Patrícia Ramírez, Montserrat Besses o Pedro Mier, entre altres.

El divendres 13 d’abril les sessions es faran a l’Auditori del convent dels Caputxins de Figueres i mantindran el format d’edicions anteriors: s’hi combinaran els diàlegs «De tu a tu» (dos experts debatran sobre un tema concret a partir d’una pregunta prèvia) amb les conferències individuals en què els ponents explicaran projectes, trajectòries professionals d’èxit i altres experiències vitals.

La periodista figuerenca Laura Brugués -que segueix l’actualitat del primer equip de futbol del Barça per diversos programes esportius de Televisió de Catalunya- tornarà a conduir la jornada; i com a clausura hi haurà l’actuació musical de Sara Terraza (excantant del Cor Geriona que, després del seu pas pel programa Oh Happy Day de TV3, ha començat un projecte en solitari).

El dissabte 14 d’abril la programació es traslladarà a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà (hi haurà un servei de bus gratuït des de Figueres). L’astrofotògraf Juan Carlos Casado, que presideix el centre, i Pere Guerra, que n’és el director, oferiran un bateig astronòmic amb un recorregut audiovisual pel firmament. I posteriorment, hi presentaran en primícia un programa de beques per captar joves astrofísics entre els estudiants d’ESO i batxillerat de la comarca. Segons destaca el mateix Guerra, l’objectiu és «posar l’equipament al servei del territori».

Les sessions de Figueres Talent estan obertes a tothom, però per participar-hi cal registrar-se prèviament. Les inscripcions, gratuïtes, ja es poden tramitar a través de la pàgina web www.figuerestalent.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li