El surrealisme culinari torna a Figueres

0
706

U n total de 24 establiments participaran, del 9 de juny al 9 de juliol, en la quarta edició de la campanya Tastets Surrealistes de Figueres en la qual oferiran plats d’inspiració daliniana acompanyats d’una cervesa Inedit Damm, creada l’any 2008 pel xef Ferran Adrià i els sommeliers d’El Bulli. Concretament, en aquesta edició, els establiments (dos menys que l’any passat) oferiran una selecció de sis tastets, acompanyats de la cervesa, a un preu que va dels 12 als 20 euros. En la ruta de les tapes, el visitant podrà seguir l’oferta de cada establiment, amb el preu del menú i la localització en el mapa, gràcies a un llibret informatiu i una aplicació al bloc especialitzat ‘Gastronosfera’.
En la presentació de la campanya, el regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament, Jordi Masquef, va explicar que després de l’èxit de la campanya anterior, en la qual es van servir 4.300 tastets, aquesta és l’edició de la consolidació, amb una aposta per la qualitat i la varietat gastronòmica.
Masquef també va comentar que la campanya, organitzada per l’Ajuntament i Comerç Figueres i amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de la Fundació Gala-Salvador Dalí, anirà acompanyada d’un seguit d’activitats paral·leles com ara el 22è Festival de Jazz, la tercera edició del Festival Internacional de Dansa Agitart, la revetlla de Sant Pere, la Fira de la Gent Gran, el Dia Internacional de la Música o una exposició de fotografies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li