El sorteig de Reis esquitxa premis a Roses i Figueres amb el nĂşmero 44.469

0
728

El segon premi va estar molt repartit a tot l’Estat i a l’Alt Empordà es van vendre dècims per valor de 75.000 euros


Si la Grossa de Nadal de la Loteria de l’Estat va passar de llarg a la comarca, no ha passat el mateix amb la Loteria del Nen. Dues administracions de l’Alt Empordà, una a Roses i una altra a Figueres, van vendre part del segon premi, amb el número 44.469. El mateix dia del sorteig, el 6 de gener, es va saber que a la comarca hi havia un pessic i a mesura que han anat passant els dies els afortunats ho han anat comunicant a les administracions.

El número premiat es va vendre a més d’una vuitantena de punts de l’Estat. A la comarca, el van facilitar, amb la modalitat de màquina, a l’administració número 1 del carrer Sant Sebastià de Roses, la Loteria Serra i a Figueres. En aquest cas, també, amb venda a través de màquina connectada a la central de Loteries i Apostes de l’Estat. El número 44.469 es va servir a l’Administració número 4 del carrer Nou. Cada dècim està dotat amb 75.000 euros.

El passat divendres, quan HORA NOVA es posava en contacte amb les administracions alt-empordaneses en relació amb el segon premi, arribava a la Loteria Serra de Roses el primer premiat. Les seves propietàries, l’Anna Serra i l’Àngels Galdón estaven molt contentes d’haver donat premi per aquest sorteig . Tot i això deien que «la venda a través de màquina no dona idea de quan ha pogut repartir cada administració, no és el dècim tradicional» destacava l’Anna Serra. A l’administració rosinca era la primera vegada que tocava un premi en un sorteig de la Loteria de Reis. La propietària afegia:«Estem contentes perquè ja podem dir que també hem donat sort amb la Loteria del Nen, tot i que la nostra administració és oberta des del 1974 i ja ha repartit altres premis al llarg de la seva història».

El primer premi de la Loteria del Nen, valorat en 2 milions d’euros la sèrie, es vendre íntegrament a Logronyo i va ser pel 41.665. El tercer premi, per al 19.467, va caure parcialment a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest premi està dotat amb 250.000 la sèrie.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li