El SOC destina 631.834 euros per contractar 43 persones

0
745

Les persones que s’integren dins d’aquest programa formen part de col·lectius socials vulnerables, com aturats majors de 45 anys, dones en situació d’atur i destinataris de la renda garantida de ciutadania


L’Ajuntament de Figueres va presentar la setmana passada les 43 persones seleccionades dins del programa Treball i Formació. Es tracta de l’acció impulsada des de l’Àrea de Promoció Econòmica amb la col·laboració del SOC (Servei d’Ocupació Pública de Catalunya). Les persones que s’integren dins d’aquest programa formen part de col·lectius socials vulnerables, com aturats majors de 45 anys, dones en situació d’atur i destinataris de la renda garantida de ciutadania (RGC).

El programa Treball i Formació preveu 12 projectes en diferents àmbits, com ara la millora de la neteja i el manteniment d’espais urbans, la recollida i el tractament de dades d’interès municipal, la conscienciació ambiental de la ciutadania o el suport al manteniment de pisos i edificis públics, entre altres. La incorporació dels seleccionats es fa a través de contractes de treball amb una durada de 6 o 12 mesos. En paral·lel, els treballadors seleccionats portaran a terme una formació ocupacional. L’Ajuntament també ha contractat dues persones per coordinar el programa. Aquesta acció, que va iniciar els contractes el 31 de desembre, rep una subvenció del SOC de 631.834 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li