El setembre es tanca amb 71 denúncies i 14 detencions a la ciutat

0
924

Del conjunt de denúncies imposades pels agents de la Guàrdia Urbana, es van sancionar 40 persones per consum i tinença d’estupefaents


A Figueres, el mes de setembre es va saldar amb 71 denúncies i 14 detencions en el marc del dispositiu de seguretat ciutadana i ordre públic. Del conjunt de denúncies imposades pels agents de la Guàrdia Urbana, es van sancionar 40 persones per consum i tinença d’estupefaents. D’aquestes denúncies 9 corresponien a menors d’edat, mentre que les 31 restants eren infraccions de l’ordenança de civisme i convivència.

Pel que fa al tema dels menors, la Guàrdia Urbana treballa amb les famílies dels denunciats. Se’ls ofereix suspendre les sancions si se sotmeten a un programa de mesures educatives com a mecanisme de prevenció i reconducció. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, ha remarcat que «com a ciutat ens ha de preocupar el consum de droga entre menors» i fa una crida a la col·laboració de les famílies.

D’altra banda, i en relació als detinguts, sis van ser per delictes contra la salut pública, dos per robatori amb violència, dos per amenaces, dos per crida i cerca, una per delicte de violència de gènere i una altra per trencament de condemna.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li