El setembre del 2014 s’inaugurarà l’escola internacional de dansa d’Ángel Corella

0
517

L’escola internacional de dansa i residència d’estudiants Ángel Corella ja té terrenys, un esbós de projecte i una data d’obertura. La presentació de tot plegat la va fer ahir el mateix ballarí acompanyat per la seva germana, Carmen, que serà la directora d’aquest centre de formació que tindrà abast internacional i que donarà a la ciutat un nou motiu de projecció.
Tant l’escola com la residència seran una realitat el setembre de 2014, tot i que finalment el conjunt es podria aixecar en dues fases. El centre es construirà enuns terrenys cedits pel consistori a tocar de l’institut Cendrassos -a la zona nord, a deu minuts del centre i al costat del futur auditori dels Caputxins- i costarà 8,5 milions d’euros.
Ahir es va saber que, per al seu finançament, les administracions aportaran un 30% del pressupost i l’Ajuntament, de la mà de la Fundació Ángel Corella, està buscant inversors privats que paguin el 70% restant. El centre serà privat i acollirà fins a 150 estudiants d’11 a 18 anys que compatibilitzaran els estudis de dansa clàssica amb la formació acadèmica generalista, possiblement al mateix institut del costat. Per accedir-hi, els alumnes hauran de superar un examen i els estudiants catalans i de la resta de l’Estat tindran prioritat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li