El servei de gestió tributària agafa forma a Figueres

0
2203

L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya de Figueres comptarà amb una plantilla de vuit treballadors i es preveu que estigui operativa el setembre 


La futura oficina que l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) tindrà a Figueres tindrà vuit treballadors encarregats de donar servei als ciutadans de l’Alt Empordà. El local, ubicat al número 28 del carrer Vilafant i amb 210 metres quadrats de superfície, ha d’estar operatiu a partir del setembre després d’uns treballs d’adequació que s’han d’iniciar de manera immediata.

El lloguer d’aquest local, que tindrà un cost de 15.120 euros (més IVA), s’emmarca en el projecte de desplegament territorial de l’ATC, una mesura basada en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya. En aquest sentit, doncs, des de Figueres s’hi duran a terme des de funcions d’atenció, informació i assessorament fins a tasques de gestió, comprovació, liquidació i recaptació dels impostos propis i cedits.

El secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, té previst reunir-se properament amb l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, per explicar-li el desplegament de l’ATC pel territori i donar-li els detalls de l’oficina que s’obrirà a Figueres.

EXPANSIÓ A CATALUNYA. A banda de Figueres, els municipis que disposaran d’una nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya són: Barcelona (que servirà per cobrir l’àrea del Barcelonès Nord), Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Mataró, Manresa, la Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, Vic, Reus i la Seu d’Urgell.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li