El sector turístic de la Costa Brava augura un agost amb bones ocupacions

0
1383

Els empresaris registren un augment de visitants estrangers


 

El sector turístic de la Costa Brava preveu un bon mes d’agost pel que fa a ocupacions, malgrat la inestabilitat que hi ha actualment en el sector. Apartaments, càmpings i hotels registren cada vegada més reserves per aquest mes que acaba de començar i des de les últimes setmanes han notat un augment de presència de turistes estrangers: holandesos i belgues tornen a trepitjar la Costa Brava tot i la situació sanitària que hi ha a Catalunya.

Des del sector turístic atribueixen aquestes estades a la confiança que tenen els visitants amb els establiments i la fidelitat en la destinació. Els apartaments a la zona nord de la Costa Brava ja tenen ocupacions d’entre el 70 i el 90%.

D’altra banda, el context també és optimista en l’àmbit dels càmpings. Així, des de l’Associació de Càmpings de Girona encaren el mes amb l’objectiu de deixar enrere la incertesa que els ha portat la pandèmia durant els primers mesos de temporada. El nombre de reserves del públic local ha «ajudat molt» durant les primeres setmanes, tal com indica el president de l’entitat, Miquel Gotanegra, que també detalla que en molts càmpings el públic nacional «ja és la segona nacionalitat» amb més visitants, una situació que abans de la pandèmia era del tot impensable. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li