El sanejament en alta comarcal fa un pas més

0
485

Actualment hi ha 21 municipis que ja disposen d’un sistema de tractament d’aigües residuals, però el nou servei ha de resoldre el tractament de les aigües residuals de tota la comarca


El Consell d’Alcaldies reunit el passat 20 de setembre a Garrigàs va donar el vistiplau a la posada en marxa del servei de sanejament en alta a la comarca. En aquest sentit es van presentar el preus públics i les contraprestacions econòmiques del servei per al proper exercici.

Actualment hi ha 21 municipis que ja disposen d’un sistema de tractament d’aigües residuals, però el nou servei ha de resoldre el tractament de les aigües residuals de tota la comarca. La distribució de població i municipis fa que hi hagi un dèficit en instal·lacions de sanejament. És el cas de 59 municipis que tenen menys de 2.000 habitants. El Consell Comarcal ha de projectar i fer realitat les inversions de planificació hidrològica dels pròxims anys. A la reunió, amb una trentena d’alcaldes i alcaldesses, també es van presentar les ordenances fiscals que, en línies generals, mantenen preus i taxes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li