El Roos inaugura la temporada

0
2287

El local d’Empuriabrava reobre ocupant l’espai on antigament hi havia el restaurant La Llar


El chill-out Roos, d’Empuriabrava, va obrir les portes per primera vegada aquesta temporada el divendres dia 12 de juny, en un acte de presentació limitat a 150 persones. Tots els assistents estaven ubicats en taules a la part exterior de l’espai, d’acord amb les mesures de seguretat sanitàries obligatòries. En aquesta zona a l’aire lliure és on hi ha situada una de les novetats d’aquesta temporada, la barca d’espetos.

La part central d’aquesta embarcació s’utilitza per cuinar al caliu peix de la costa com sardines, gambes, llobarro, calamar o pop a la fusta d’olivera. El xef del Roos, Quim Oliu, n’explica els detalls: «La cocció del peix no és agressiva, el greix queda a dins i li dona un toc melós». Aquesta oferta culinària es complementa amb «plats típics catalans de producte de proximitat, i una part peruana… una carta molt diferent de la de qualsevol restaurant de la zona», comenta el portaveu de la zona chill-out, David Ribas.

RESTAURANT INTERIOR. Una altra de les novetats és la nova zona de menjador situada a l’antic La Llar, un espai que transmet un aire modern i mediterrani alhora. El sostre és un reflex d’aquesta unió. L’estructura conserva les bigues originals de l’edifici, però aquestes estan pintades amb els mateixos colors que decoren els quadres. Tradició i innovació de la mà.

LA MÚSICA. Una vegada acaba el servei de restaurant, l’espai continua obert. Fins a les 3 de la matinada la zona exterior del chill-out ofereix música cada dia de setmana. La idea inicial és que en aquesta zona s’hi celebrin actuacions en directe «els dijous i els diumenges», explica Ribas.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li