El retorn a l’elit passa per Figueres

0
950

Brayean García és un jove taekwondista peruà de 20 anys que, durant tres setmanes, ha fixat la seva residència a l’Alt Empordà per posar-se en mans de Javier Marrón. L’esportista sudamericà ha viatjat per primer cop a Europa amb un objectiu molt clar, recuperar un lloc dins l’elit del seu país i tornar a la selecció nacional, amb la qual va guanyar la medalla d’or al Campionat Panamericà Open que va tenir lloc a Sucre (Bolívia) el 2012 a la categoria vermell avançada.
García, que ha estat gairebé un any allunyat dels tatamis per culpa d’una lesió, ha apostat per Marrón com a guia en aquest retorn a la primera línia. El figuerenc, amb una àmplia experiència en el món del taekwondo (medallista tant a campionats del Món com d’Europa) fa dos anys que va posar en marxa uns cursos de combat que l’han portat a realitzar entrenaments a diferents clubs de Catalunya, València i del sud de França, i des de fa uns mesos s’ha instal·lat de forma definitiva a la comarca després de tancar un cicle de nou anys al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

via facebook. El primer contacte entre García i Marrón va tenir lloc l’any passat, mitjançant les xarxes socials. “Vam començar a parlar mitjançant Facebook i vam buscar unes dates que fossin bones per a tots dos”, explica el figuerenc, que destaca que “fa tres o quatre mesos que he donat per acabada la meva etapa al CAR, i que Brayean García vingui aquí durant tres setmanes i pugui treballar amb ell de forma específica ha estat una gran motivació per a mi”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li