El restaurant ‘Compartir’ col·labora amb l’AECC

0
1211

L’establiment de Cadaqués ofereix a través d’una subhasta en línia un menú gastronòmic per a dues persones i una conversa amb el xef


 

El restaurant Compartir de Cadaqués participa en la subhasta benèfica de la campanya «All Together Week», oferint un menú gastronòmic per a dues persones al seu restaurant, acompanyada d’una conversa amb el xef. Aquest format de subhasta en línia romandrà obert fins al proper 26 de novembre a les 12 del migdia a la web www.alltogetherweek.com. En aquesta pàgina també s’hi trobaran una vintena d’altres experiències i objectes pels quals es pot licitar. L’import íntegre que s’aconsegueixi es donarà a l’organització d’aquesta campanya, L’AECC-Catalunya contra el Càncer.

L’«All Together Week» continuarà fins el 26 de novembre amb diverses activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i influencers del moment sobre quatre àmbits: nutrició, esport, cultura i lifestyle. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a ajudes per a pacients de càncer i les seves famílies, a banda de servir com a finançament per a projectes de recerca oncològica. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li