El repte del CFS Cadaqués

0
1202

El conjunt alt-empordanès és colíder de Primera Territorial a falta de dues jornades pel final de lliga


 

Durant aquesta temporada, que ja enfila la recta final, l’equip del Club Futbol Sala (CFS) Cadaqués encara no ha disputat un entrenament amb tots els seus integrants disponibles. Aquest fet, condicionat pels estudis i pel difícil desplaçament entre setmana a Cadaqués, no ha impedit que els costaners hagin protagonitzat una gran temporada que pot culminar amb el premi gros: a falta de només dues jornades, els alt-empordanesos són colíders, i es jugaran el títol de lliga en el darrer partit al feu del Fontcoberta (21 d’abril), el seu company de viatge a la part alta (35 punts). «El secret d’aquesta bona trajectòria s’explica gràcies a la professionalitat i el gran compromís dels jugadors, a més de la seva gran qualitat», explica Juanjo Fernández, entrenador dels cadaquesencs.

Segons el tècnic, les sessions d’entrenament poc poblades –els dimarts acostumen a aplegar entre quatre i sis jugadors i divendres una desena– no han estat impediment per aturar el treball d’una plantilla unida i compacta: «Hi ha jugadors que pràcticament encara no han pogut entrenar mai, però tot això queda en segon terme perquè el grup és una pinya. Aquest era l’objectiu a principi de temporada: volíem un equip molt jove i molt compromès».

Dedicació, compromís i talent. Aquests serien, doncs, els principals ingredients que justifiquen la bona trajectòria del conjunt empordanès a Primera Territorial, un itinerari que els ha portat a sumar un balanç d’11 partits guanyats, 2 d’empatats i 3 de perduts, a més de ser, juntament amb el FS Hostalriquenc, l’equip més golejador (99 dianes).

Amb aquests números, doncs, l’anhel de pujar a Primera Nacional, categoria on ja ha estat el Cadaquès, adquireix més forma que mai. Ara bé, des del club apunten que cal anar amb cautela. «Des de bon principi ja teníem ganes de fer un bon paper, tot i que a la categoria hi ha un nivell molt bo vam veure que podíem guanyar aquest campionat. Però cal anar pas a pas, juguem l’últim partit contra el nostre màxim rival i no volem avançar esdeveniments», detalla un Fernández que, encara que no vol fer volar coloms, sí que admet que en cas d’assumir l’ascens ho veurien amb bons ulls tot i els esforços que implicaria la nova categoria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li