El repte coral de l’Associació Tramuntana

0
1149

El col·lectiu vol enfortir les relacions entre clubs i crearà la figura d’un mediador, que recaurà a Bernat Blanchon 


 

Enfortir les relacions entre els clubs del territori. Aquest és l’objectiu cabdal que es marca l’Associació Tramuntana, col·lectiu que agrupa els clubs de la comarca, a l’hora de determinar el nou rumb de l’entitat, que la setmana passada va celebrar una reunió telemàtica per tal de definir alguns dels punts a curt termini.

En aquest sentit, i amb la voluntat de donar un impuls a l’associació i crear nous espais de treball, es crearà una figura mediadora, que recaurà en Bernat Blanchon, representant de la Federació Catalana de Bàsquet. De moment, tots els clubs de la comarca donen el vistiplau a la mesura, que d’aquí a poc s’haurà d’acabar de definir.

Aquesta serà la primera pedra d’un projecte associatiu que es marca altres reptes. Un d’aquests, que també es vol tractar amb certa immediatesa, és el d’establir un reglament de bases que serveixi per marcar els objectius de l’associació i un codi ètic de mínims entre els clubs. Amb aquest codi ètic, precisament, es pretén que s’enforteixi la col·laboració entre les diferents entitats esportives, així com la resolució de possibles conflictes entre clubs. El primer esborrany d’aquest reglament intern es presentarà al novembre, quan el col·lectiu es torni a reunir –les trobades tindran lloc amb caràcter bimensual.

MÉS ENLLÀ DE LA FRONTERA. D’altra banda, des de l’associació també s’apunta que una de les fites, en aquest cas més llunyana, és incloure equips de la Catalunya del Nord a l’associació perquè puguin participar en les diferents activitats que es projectin.

Amb relació al Torneig Tramuntana, aturat enguany per la pandèmia de la Covid-19, no es descarta que es pugui celebrar, tot i que si es fa canviaria el format: els partits es repartirien en diferents seus –les dels clubs de menor categoria– i durant un període més llarg de temps. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li