El rellotge que torna a marcar les hores

0
986

L’Ajuntament ha fet reparar l’aparell, que compleix 111 anys, després que AMC (Acord Municipal de Figueres) entrés una petició al registre del consistori per rehabilitar-lo


 

L’emblemàtic rellotge que penja del número 6 de la Rambla funciona de nou. L’alcaldessa, Agnès Lladó, en va fer ressò a través de les xarxes socials la setmana passada. Lladó deia: «Si no voleu mirar l’hora amb el mòbil només heu de recordar aixecar el cap per saber quina hora és mentre passegeu per la Rambla».

L’Ajuntament ha fet reparar l’aparell després que AMC (Acord Municipal de Figueres) entrés una petició al registre del consistori per rehabilitar l’aparell, que compleix 111 anys. Aquest grup, que havia tingut representació al ple de l’Ajuntament amb un regidor, també ha registrat una nova petició en els darrers dies. Demanen la rehabilitació dels tres tòtems informatius a les entrades de la ciutat que «als anys 2000-2001 es van instal·lar per donar la benvinguda a la ciutat i informar sobre diferents serveis, oferta cultural, museística i gastronòmica». Les estructures estan situades a l’entrada nord (N-IIB) i a l’entrada oest (N-260). Pel que fa al tòtem de l’entrada sud (cruïlla Vilafant i Santa Llogaia), aquest es va retirar per un accident de trànsit. A banda de demanar que es torni a instal·lar l’estructura a l’entrada sud, AMC reclama que s’aprofiti el pla integral de desbrossament de la via pública per fer visibles els tòtems que encara es mantenen.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li