El rellotge ja marca les hores

0
521

Era una demanda figuerenca de feia temps, però un atzucac legal impedia que l’Ajuntament hi pogués intervenir. L’emblemàtic rellotge de la Rambla portava molt de temps aturat i, a banda de no fer el seu servei -és a dir, marcar l’hora-, evidenciava una desídia ciutadana, fos la culpa de qui fos.
La setmana passada, finalment, el rellotge va ser arranjat i ja va a l’hora. De moment, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la reparació a l’espera de signar un conveni de cessió amb els propietaris de l’edifici -que estan plenament disposats a donar-lo a la ciutat, sempre que en tingui cura-, però fins ara les dificultats burocràtiques impedien aquesta acceptació, ja que per a qualsevol manipulació de l’aparell calia entrar en una propietat privada.
El regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Figueres, Joaquim Felip, ha explicat que “és un rellotge que els ciutadans tenim present des de sempre i no podíem permetre que estés avariat. Hem fet una primera reparació i ara establirem un conveni amb una empresa especialitzada per fer-ne el manteniment. Sembla que, al final, s’ha trobat la fórmula jurídica que permetrà acceptar la recepció del rellotge i que no és altra que traslladar la maquinària de l’interior del pis i posar-la en un lloc d’accés públic”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li