El racó d’en Maverick

0
1669

El Fan Club del rosinc va inaugurar dissabte la seva seu oficial amb presència del pilot de Yamaha


Quan el mes de maig Aniceto Díaz i Paco Jarana van passar a liderar la junta del club de fans de Maverick Viñales, tenien clar que un dels grans objectius per reactivar el col·lectiu era disposar d’un local propi. De la primera seu oficial del pilot rosinc, dit d’altra manera.

Aquest anhel es va convertir en una realitat el passat dissabte, quan el club va inaugurar la seva flamant seu al carrer del Doctor A. Fleming de Roses, amb la presència d’un Mack que va fer les delícies dels petits i grans. L’espai, d’uns 60 metres quadrats, tindrà una funcionalitat plural: d’una banda, el local s’ha d’erigir com un punt informatiu per als socis o per a la gent en general, mentre que també esdevé un petit museu dedicat a la figura del pilot de Yamaha i, de cara a la temporada vinent, ha de ser el punt de reunió per seguir les curses del jove empordanès a la categoria reina. «Necessitàvem un lloc on anar sense haver de molestar a ningú. Ho vam proposar a en Maverick i des del primer moment ho va veure amb bons ulls, i hem treballat fins a aconseguir-ho», explica Díaz, qui apunta que ja ara es poden observar diverses peces del pilot català, com ara fotografies o monos, entre altres.

En certa manera, l’aparició d’aquest espai també ha de servir per incentivar el nombre de socis de l’entitat, que darrerament s’ha reduït. «Actualment som 310 socis i esperem anar augmentant aquesta xifra. L’objectiu de cara a la temporada vinent és arribar al mig miler», apunta Díaz.

EL PROTAGONISTA. La gran atracció de la jornada va ser la presència de Viñales, qui aquest any ha finalitzat el Mundial en tercera posició. Des d’allà, amb un tarannà afable, l’alt-empordanès va reconèixer que notar el caliu de la gent li proporciona «una motivació extra». Viñales, que es va mostrar cofoi de portar el nom de Roses arreu del món, va mostrar el seu agraïment cap al club de fans i va quedar impressionat del nou disseny de la samarreta del Fan Club per a la temporada 2020: «És espectacular». El disseny emula la resurrecció que tant el pilot com els seus seguidors desitgen per a la temporada vinent.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li