El PSC denuncia l’Ajuntament per una qüestió de forma

0
1527

Els socialistes acusen l’Ajuntament, i en especial el govern del PDeCAT, de no acceptar unes al·legacions als pressupostos que s’estaven tramitant al juny d’aquest 2017


 

L’Ajuntament de Figueres va aprovar en el darrer ple municipal contractar els serveis d’un advocat per defensar-se d’una denúncia del PSC. El grup socialista ha portat el consistori als Tribunals per una qüestió de forma i no de fons relacionada amb la tramitació dels pressupostos del consistori municipal. I en aquest cas la justícia haurà de dirimir sobre la interpretació que fan les dues parts del reglament municipal.

El PSC acusa l’Ajuntament, i en especial el govern del PDeCAT, de no acceptar unes al·legacions als pressupostos que s’estaven tramitant al juny d’aquest 2017. El grup del PSC va presentar les esmenes durant el termini d’exposició pública dels comptes i l’Ajuntament no les va admetre. Segons l’alcaldessa Marta Felip, el termini de l’exposició pública està reservat només a entitats i empreses i no es preveuen al·legacions de membres del mateix consistori. Felip va declarar: “Els regidors tenen altres vies per intervenir com són la incorporació de propostes o esmenes.” El PSC, però, discrepa d’aquesta interpretació del reglament municipal i per això ha portat el cas al contenciós administratiu i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ho ha admès a tràmit.

El PSC va presentar les al·legacions quan ja no era soci de govern del PDeCAT. Va deixar de ser-ho a finals de gener.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li