El PSC de Portbou vol un Espai Jove amb dinamitzador

0
504

Els socialistes denuncien la manca de polítiques juvenils al poble, tot criticant que «la regidoria de joventut compta amb un pressupost de 10.000 euros»


El grup del PSC de Portbou ha enviat una carta a l’alcalde i a l’equip de govern per demanar-los que es reobri l’Espai Jove i es reincorpori el dinamitzador juvenil. Els socialistes denuncien la manca de polítiques juvenils al poble, tot criticant que «la regidoria de joventut compta amb un pressupost de 10.000 euros». Consideren que «hi ha coses que no poden esperar al poble, i una d’elles són les polítiques per al jovent».

«El PSC de Portbou té tots els motors engegats de cara a les eleccions de l’any 2023, preparant un programa i una candidatura», avança el secretari d’organització del PSC de Llançà-Portbou, Gael Rodríguez, que afegeix: «Som plenament conscients que a unes eleccions ens hem de presentar amb una proposta clara, malgrat això, hi ha diferents qüestions que no poden esperar un any i mig, com l’abandonament als joves per part del govern municipal, o la inseguretat».

En aquest sentit, Rodríguez es mostra convençut que «els joves necessitem un espai on poder reunir-nos, passar-nos-ho bé i compartir estones i activitats. Creiem que aquest espai també pot contribuir a la creació d’associacions de joves i lleure al poble i que en conseqüència la vida sigui més dinàmica al municipi. Les polítiques juvenils també passen pels espais, i per tant, un espai i un dinamitzador que pugui també assessorar en temes educatius, laborals, sexuals, entre altres, és important per a que els joves de Portbou continuïn al poble».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li