El Projecte Lola rep un premi ‘C y O Respeto a los Animales’

0
808

És l’única entitat del territori català que ha estat guardonada per la seva campanya #FamiliaIgualqueTu iniciada durant l’època de la pandèmia


El Projecte Lola és la única entitat d’àmbit català que ha rebut una part del premi concedit a la Asociación Parlamentaria de Defensa de los Derechos de los Animales (APDDA), en la XIX edició dels premis «C y O Respeto a los Animales». El premi, que es va lliurar el passat 21 de maig a la Casa del Tibet de Barcelona, es repartirà a parts iguals entre un total de sis entitats que han treballat durant l’època de pandèmia per ajudar les persones vulnerables amb animals al seu càrrec, impulsant iniciatives com el Banc dels Aliments per als animals.

Precisament és aquest programa social que té engegat amb el Banc dels Aliments el que rebrà la dotació econòmica d’aquest premi. Amb aquest impuls econòmic es vol aconseguir que aquesta iniciativa, que permet al Banc dels Aliments de les comarques de Girona acceptar també menjar per als animals de les persones a qui ajuden, es pugui estendre a tot el territori.

Noemí Morales, responsable de la campanya, ho veu indispensable, ja que «la situació actual ha deixat a molta gent en una situació precària amb una dificultat econòmica afegida si tens animals al teu càrrec».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li