El Projecte Lola ofereix un espai segur per als animals de dones maltractades

0
862

«Nosaltres estem començant a treballar per conèixer la realitat al nostre territori. Per fer-ho, necessitem la cooperaciĂł de Serveis Socials i altres departaments involucrats en aquests casos», expliquen les responsables de l’associaciĂł animalista


Viopet és un programa que, conjuntament amb la Dirección General de Derecho Animal, s’encarrega de proporcionar una llar temporal als animals domèstics de les víctimes de violència de gènere. L’associació animalista Projecte Lola s’ha unit per formar part d’aquesta xarxa d’espais segurs. «Nosaltres estem començant a treballar per conèixer la realitat al nostre territori. Per fer-ho, necessitem la cooperació de Serveis Socials i altres departaments involucrats en aquests casos», expliquen les responsables de Projecte Lola.

El protocol s’activa amb una trucada al telèfon 673 765 330. Immediatament comença el procediment per trobar una casa per a l’animal i concretar els detalls de la recollida, sempre amb la màxima confidencialitat. La durada mitjana de les acollides és de dos mesos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li