Figueres serà seu de la Mobile Week Catalunya 2021

0
478

Durant tres dies es faran diversos actes, tallers i sessions a la ciutat


Figueres serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), juntament amb la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’acostar la tecnologia a la ciutadania.

Figueres va presentar candidatura i ha estat un dels 18 emplaçaments seleccionats. La programació de la Mobile Week a Figueres s’organitzarà durant tres dies. El primer dia anirà destinat al públic especialitzat; el segon, als usuaris, i el tercer es dedicarà a les famílies.

L’esdeveniment arriba a la seva tercera edició i tindrà lloc entre els mesos de maig i juny. Girarà entorn de tres temes: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que demana el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

Segons fonts del Consistori, «la participació en la Mobile Week Catalunya s’emmarca en la voluntat del Govern municipal de generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques, com ara la creació d’un hub tecnològic».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li