El programa “Batalla monumental” escull dos escenaris de l’Alt Empordà

0
475

El Jaciment arqueològic d’Empúries i el Monestir de Sant Pere de Rodes competiran en aquest nou concurs de TV3


El jaciment arqueològic d’Empúries i el monestir de Sant Pere de Rodes són dos dels dotze escenaris d’arreu del territori que competiran per convertir-se en el favorit dels catalans en el nou programa de TV3, “Batalla Monumental”. Ambdós municipis hauran de competir amb el castell de Miravet, el castell de Cardona, les restes arqueològiques de Tàrraco, l’església de Sant Climent de Taüll, el monestir de Santes Creus i el de Poblet, La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau, la Seu Vella de Lleida i la Catedral de Girona, que seran els altres indrets participants.

Precisament, durant la darrera setmana ja s’ha efectuat el rodatge corresponent al capítol del jaciment d’Empúries, que lluitarà contra les restes arqueològiques de Tàrraco.

EL JOC. En cadascun dels 8 capítols, de 45 minuts de durada, dues poblacions amb monuments emblemàtics s’enfrontaran per obtenir el màxim nombre de vots dels espectadors.

Tot comença amb la reportera Candela Figueras i el reporter Ivan Medina, que viatjaran en paral·lel a cada localització: cadascun haurà de buscar les millors armes i històries per fer guanyar el seu escenari. El mestre de cerimònies serà el comunicador Roger de Gràcia, que actualment dirigeix i presenta Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio. A més a més, es comptarà amb la intervenció de personatges populars vinculats emocionalment amb cada monument, com Xavier Sala i Martín, Fermí Fernàndez, Sebastià d’Arbó o l’actriu de la popular sèrie Les de l’hoquei, Laia Fontan, que posaran el seu gra de sorra per fer decantar les votacions del públic.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li