El primer postgrau en Turisme i Espiritualitat serà a Roses

0
1464

La formació del curs es farà íntegrament a la vila marinera i està adreçat tant a professionals de l’àmbit del turisme com als experts en salut i benestar


La primera edició del postgrau en Turisme i Espiritualitat se celebrarà el proper 18 d’octubre a la ciutat de Roses. Així ho van anunciar l’alcaldessa del municipi, Montse Mindan; el director del postgrau, Edgar Tarrés, i el secretari acadèmic de la Fundació UdG Innovació i Innovació, Eduard Valenzuela, en l’acte de presentació el passat dijous. El curs està adreçat tant a professionals del sector turístic com a especialistes en benestar, salut i espiritualitat. Es tracta d’un postgrau pioner en aquesta matèria, i aportarà les experiències i els coneixements necessaris per crear noves vies de negoci dins del turisme de benestar, professionalitzant i especialitzant els diferents actors i serveis implicats en l’àmbit turístic.

L’organització del curs la portarà a terme la Fundació Universitat de Girona: Innovació en Benestar i Consciència, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, i l’Ajuntament de Roses. A més a més, el consistori hi col·laborarà amb l’aportació de dues mitges beques.

La formació s’impartirà íntegrament a la població de Roses, amb una durada de 86 hores lectives repartides en 4 caps de setmana. Està previst que finalitzi el 16 de febrer de l’any 2020.

La recerca de mètodes per contrarestar els efectes negatius derivats de l’estrès laboral o la dependència tecnològica han fet augmentar el nombre de viatgers que cerquen destinacions amb propostes alternatives. Activitats com el ioga, la meditació, o la contemplació són actualment un part important en el catàleg d’oferta dels hotels i retirs. Segons dades recollides per l’informe de Turisme de Salut i Benestar realitzat per Ostelea, aquest tipus de turisme ha crescut un 40% a escala mundial els darrers cinc anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li