“‘El primer arbre del bosc’ Ă©s el primer arbre que plantem seriosament”

0
682

Quina relació teniu amb l’Empordà?
Molt bona, perquè durant la gira del nostre primer disc hi vam fer uns quants concerts, a l’aire lliure, a l’estiu, i sempre amb un ambient molt especial i una molt bona rebuda per part del públic, que al final és el més important. Tenim moltes ganes de tornar-hi.

El tarannà tranquil, optimista i melancòlic de les vostres cançons és una bona banda sonora per al paisatge empordanès…
Si, és cert, la música que fem té sovint aquestes característiques, i és molt probable que la gent d’aquest territori s’hi senti identificada.

El primer arbre del bosc. Per què aquest nom?
El nom del disc va ser una de les últimes coses que vam decidir. Abans d’escollir el nom, teníem quaranta mil coses per fer. Quan ens hi vam posar vam fer una ullada als noms de les cançons, i al final, quan vam triar aquesta cançó com a single, vam veure que hi havia molts paral·lelismes amb el que representava aquest treball per nosaltres. Per una banda ha estat el primer disc que autoeditem, i per tant és com un primer arbre que plantem seriosament. En segon lloc, en la lletra de la cançó hi ha moltes imatges, des d’un punt de vista metafòric i poètic, que són un fil conductor de la nostra música.

És un disc cuinat a foc lent.
Sí, el primer disc, El turista, el vam fer molt il·lusionats però sense cap expectativa especial. En canvi, aquest nou treball l’hem fet amb molt més temps, l’hem cuidat molt més. Per això diem que és el primer arbre oficial que plantem. En Xavi (de la Iglesia, guitarra i veu), que és el creador de les cançons, durant tota la gira d’El turista ja anava fent cançons noves. També el so del primer disc l’hem aplicat al nou treball. A banda del so de la banda i de conèixer-nos més com a músics, el nou treball ha estat el resultat de la primera gira, on hem plasmat el que som en realitat.

Com va la gira del segon disc?
Molt bé, estem molt contents, perquè la rebuda és bona, els concerts sovint estan plens, que això per a l’artista és el millor regal. Quan un interpreta música, el que vol és que la seva música arribi al màxim de gent. La música és només viva quan el públic la sent auditivament i emocional.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li