El Portalblau tanca amb els objectius complerts

0
484

Tot i les restriccions i les mesures de seguretat, el Festival Portalblau s’ha celebrat superant el 90% d’ocupació


La tretzena edició del Portalblau, el Festival de Música i Art a la Mediterrània, que s’ha celebrat de l’1 al 15 d’agost a l’Escala ha tancat portes amb els objectius complerts. La programació del festival ja era una clara intenció de respectar els valors que acompanyen el certamen musical; la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània. Una proposta que ha estat molt ben rebuda per part del públic que ha permès obtenir dades d’assistència superiors al 90% d’ocupació.

EL CARTELL. Aquest èxit s’explica en gran part per l’elecció del cartell. Amb propostes com la narració oral (Bàrbars), Kavafis (A la llum del dia), melodies d’arrel tradicional convertides en cançó d’autor (Gemma Humet), Mallorca (Maria Jaume), Nàpols (Alessio i Giancarlo Arena), fusió cultural (Las Migas) i artistes locals (Els Amics de les Arts i Damaris Gelabert).

ÈXIT D’ASSISTÈNCIA. Sis dels vuit espectacles van exhaurir entrades abans del seu inici. Aquesta bona xifra de ventes, segons l’organització del festival, «manifesta la importància de la cultura com a element de cohesió social».

#CULTURASEGURA. L’edició s’ha celebrat respectant estrictament totes les mesures de seguretat sanitàries a les tres localitzacions del festival: Fòrum Romà d’Empúries, Mar d’en Manassa i Jardins de la Muralla Grega d’Empúries.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li