El Port de Roses clou la temporada amb set escales

0
750

Es tracta de dues escales mĂ©s que el 2019, tot i que el nombre de passatgers respecte a aquest any ha abaixat: enguany se n’han 1.660 passatgers, 900 menys que ara fa tres anys


 

El Port de Roses ha tancat la temporada amb un total de set escales, dues més que l’any 2019, exercici prepandèmic, i al voltant de 1.660 passatgers –900 menys que ara fa tres anys, quan es va rebre una escala amb més d’un miler de visitants–. Amb relació a l’any passat, l’afectació de la pandèmia a les escales de creuers d’arreu del món va provocar l’arribada de dues úniques escales de creuers petits a l’octubre i al novembre i al voltant de 200 passatgers.

Pel que fa a les nacionalitats, els principals turistes han estat britànics (49%), seguits pels nord-americans (22%), francesos (13%), alemanys (8%), belgues (3%), canadencs (1%) i altres nacionalitats (4%). Pel que fa a les companyies de creuers, aquestes han estat les següents: Club Cruise, CroisiEurope, Hapag Lloyd, Saga Cruises, Seadream Yacht Club i The Ritz-Carlton Yach Collections. A més, el port alt-empordanès ha rebut quatre escales inaugurals amb els creuers La Belle des Océans, Evrima, Hanseatic Nature i l’Spirit of Discovery. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li