El ple sobre l’estat del municipi serà a l’octubre

0
1522

La proposta de fer aquest debat la va presentar el grup municipal de Ciutadans en el ple del 3 d’agost passat


 

El debat sobre l’estat del municipi de Figueres serà, previsiblement, el mes vinent. Fonts de l’equip de govern han dit que s’està buscant una data perquè aquest ple extraordinari es dugui a terme durant l’octubre.

La proposta de fer aquest debat la va presentar el grup municipal de Ciutadans en el ple del 3 d’agost passat. La moció es va aprovar per unanimitat. ERC va demanar, però, que aquest debat i la seva aprovació fos independent del debat i les conclusions de la comissió que ha d’abordar la reforma del ROM (Reglament orgànic municipal). Precisament la comissió per modificar el ROM s’hauria de convocar aviat. Fa temps que diferents grups municipals demanen abordar el canvi del reglament i la seva actualització.

La proposta de Ciutadans de celebrar un ple extraordinari sobre l’estat del municipi consisteix en a convocar aquest debat un cop a l’any. La moció es va defensar com a una bona manera “de portar propostes ciutadanes al ple, fiscalitzar l’acció de govern i que el mateix govern pugui donar comptes de la seva gestió”. El debat s’hauria de fer durant el tercer trimestre de l’any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li