El ple aprova el pressupost municipal per al 2022

0
709

Els comptes de 65 MEUR van tenir el suport dels tres regidors no adscrits però la resta d’oposició va votar-hi en contra


El ple de l’Ajuntament de Figueres va aprovar dijous passat els pressupostos per al 2022 amb 14 vots a favor i 7 en contra. Uns comptes de 65.022.079 euros, amb un increment del 2,29% respecte els anteriors. D’una banda, i segons el consistori, els comptes volen donar resposta a les necessitats socials generades per la pandèmia, d’una altra, a la modernització i posada al dia d’equipaments i infraestructures de la ciutat i, finalment, a la dinamització i promoció econòmica de la capital de l’Alt Empordà.

L’equip de govern municipal destaca el fet d’haver aprovat els comptes amb temps i forma, ja que això permetrà aplicar-los des de l’inici del proper curs pressupostari.

L’increment d’1’5 MEUR respecte l’any passat respon, explica el consistori, a les necessitats de millorar el funcionament de l’Ajuntament, de la ciutat i dels serveis públics.

En l’àmbit d’Urbanisme, s’ha incrementat la seva dotació fins a un 26,17%, i s’arriba als 2’1 MEUR. En el sector de l’Empresa i l’Ocupació el ple va donar llum verda a incrementar-los un 28,52%, dedicant més recursos al Foment de l’ocupació i també al desenvolupament empresarial. En relació a les inversions municipals, la quantitat prevista és de 6’8 MEUR. Finalment, també destaca la decisió que ha pres el ple de destinar el 3,5 MEUR previstos pel nou pavelló a la millora dels equipaments esportius actuals. El quadripartit (ERC, PSC, Guanyem i Canviem) va tenir el suport dels 3 regidors no adscrits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li