El planter del Roses Platja arriba a dalt

0
603

Per primera vegada un jugador format al club, en aquest cas Solaiman Batis, ha disputat l’Euro Winners Cup


 

Del 8 al 13 de setembre la localitat portuguesa de Nazaré va acollir l’Euro Winners Cup d’enguany, una competició que va servir per esbrinar el nom del campió europeu, un títol que va anar a parar a Rússia, concretament a les vitrines del BSC Kristall, que es va imposar a la final, en la tanda de penals, al Braga portuguès.

Més enllà dels vencedors, però, l’edició d’aquest 2020 resultava especial en clau alt-empordanesa, tenint en compte que per primera vegada un jugador format al Roses Platja, Solaiman Batis, arribava a disputar aquesta competició internacional. Ho va fer a les files del Torrejón BS, un equip madrileny que, malgrat la bona actuació de l’empordanès, no va aconseguir passar la fase de grups. «Vam iniciar el projecte formatiu al club fa sis anys amb l’objectiu que passés precisament això, i crec que en Solaiman serà el primer de molts», detalla el president i coordinador del conjunt rosinc, Dani Haro, qui també va disputar l’Euro Winners Cup d’enguany, en el seu cas jugant amb l’ACS West Deva, campió romanès, amb qui tampoc va passar a la fase final.

Ara, tots dos junts, estan defensant els colors de l’Os Nazarenos portuguès a la Lliga Nacional d’aquest país. De moment, ja s’han classificat per la fase final. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li