El periodisme altempordanès copsa els Premis Carles Rahola de Comunicació Local

0
841

El desenllaç de la segona edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local va tenir un clar accent altempordanès. Durant la cerimònia celebrada divendres a l’Auditori de Girona, tres dels primers premis (a més d’un altre finalista) van copsar les sis categories a concurs.
El fotògraf rosinc Jordi Velsaco (Fotoperiodisme), el departament de Comunicació de l’Ajuntament de Figueres (Millor iniciativa de comunicació institucional) i la periodista Anna Teixidor (Projecte sobre comunicació ) van guanyar en les seves respectives categories, mentre que Josep Playà, va quedar finalista al millor Treball informatiu o divulgatiu en premsa escrita.

la pàgina web figuerenca va ser qualificada pel jurat com una “eina oberta, participativa i àgil que aposta clarament per les noves tecnologies”. Jordi Arranz, cap de comunicació i coordinador del portal, va pujar a rebre el premi acompanyat de Martí Terés, de l’empresa Iglésies Associats, que gestiona el projecte. Arranz va voler destacar sobretot que el premi és el resultat d’un treball en equip i va assenyalar que un dels punts forts d’aquest portal és la interacció amb les xarxes socials, una acció amb la qual van ser pioners a tota la demarcació i que permet millorar la participació ciutadana. Quan encara no fa ni un any que aquesta renovada pàgina web va entrar en funcionament, ja anuncien que el proper pas, que es durà a terme al llarg del 2011, serà crear una oficina virtual que permeti al ciutadà saber només amb un clic quin és l’estat de tots els comptes, reclamacions i tramitacions que té en marxa amb el consistori.

El fotògraf rosinc Jordi Velasco va ser guardonat en la categoria de Fotoperiodisme per la imatge que mostra la gran nevada del 8 de març del 2010 que duia per títol La neu talla les comunicacions per carretera i que va ser publicada al Diari de Girona. El jurat va valorar la “composició efectiva emprant molt pocs elements que fa que sigui una imatge molt simbòlica d’un fet que ha tingut un gran ressò”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li