El pavelló estarà tancat uns mesos per obres de millora

0
1298

Aquest primer tram podria durar dos mesos i mig i la inversió és de 215.000 euros


 

El pavelló de Cadaqués ha tancat portes als usuaris aquesta setmana per obres de millora. De moment s’inicia la primera fase de treballs que consisteix en fer l’equipament polivalent i instal·lar-hi totes les mesures de seguretat corresponents. Aquest primer tram podria durar dos mesos i mig i la inversió és de 215.000 euros. L’Ajuntament però està pendent de rebre una subvenció de 75.000 euros aquesta primera part de l’obra.

En una segona fase, i amb un cost de 197.000 euros, es canviaria el paviment del pavelló, es farien els vestuaris i també les tasques per arreglar la teulada.

L’Ajuntament informa que aquells usuaris que hagin pagat les quotes corresponents al temps que el pavelló estigui tancat, se’ls compensarà quan torni a estar en servei. Algunes activitats queden anul·lades i altres es faran en espais aternatius. Pel bàsquet s’utilitzaran les pistes de l’escola i l’institut i també la del Port de la Selva. Pel futbol sala es reservarà un espai a les instal·lacions del camp de futbol, que recentment ha estrenat gespa artificial.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li