El Patronat de la Fundació Gala-Salvador Dalí nomena Enrique Barón vicepresident

0
1635

El president de la Fundació, Jordi Mercader, destaca l’augment de visitants dels museus Dalí en el primer quadrimestre del 2019, si bé l’any passat van disminuir un 7,52% els visitants respecte del 2017


 

El Patronat de la Fundació Dalí ha nomenat Enrique Barón vicepresident de la Fundació, en una reunió celebrada ahir a Figueres i en què es va aprovar la memòria del 2018. Barón ha estat president del Parlament Europeu i membre del Patronat des del 1991.

Durant la reunió, el president de la Fundació, Jordi Mercader, va destacar l’augment de visitants dels museus Dalí en el primer quadrimestre del 2019, si bé l’any passat van disminuir un 7,52% els visitants respecte del 2017. Pel que fa a la memòria econòmica, la Fundació va tancar el 2018 amb un excedent de 3.053.323 euros.

TORRE GALATEA. Dilluns passat es van instal·lar les bastides, entre el carrer Canigó i la pujada del Castell, per pintar de granat la façana l’edifici Torre Galatea, del Teatre-Museu de Figueres. L’actuació està prevista que finalitzi d’aquí a dos mesos. Des del centenari del naixement de Dalí, al 2004, que no s’havia repintat. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li