El patrimoni cultural de l’Alt Empordà

0
2005

Més de 50 referències de patrimoni per conèixer, aquest estiu, els municipis més culturals de l’Alt Empordà


Aquest estiu, el Consell Comarcal i l’associació Empordà Turisme presenten una nova edició de la guia digital amb totes les activitats d’estiu relacionades amb els museus, conjunts monumentals, centres d’interpretació i parcs naturals de la comarca, entre d’altres.

‘VOLS CONÈIXER EL NOSTRE POBLE PATRIMONI CULTURAL AQUEST ESTIU?’. Tal com han titulat el catàleg cultural i patrimonial inclou més de 50 referències en forma de fitxa informativa que detallen els dies d’obertura i les hores de visita. A més, inclouen informació addicional sobre l’oferta cultural que es pot veure a cada municipi i altres dades d’interès, així com les pàgines web i els correus electrònics. A continuació detallarem amb més profunditat algunes d’aquestes sortides d’estiu, però a la nova guia digital el visitant pot trobar racons de patrimoni de l’Alt Empordà coma ara: la casa Salvador Dalí de Portlligat, l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, l’oferta museística i patrimonial de Figueres, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el Museu de l’Aquarel·la-Josep Martínez Lozano de Llançà, la Ciutadella i el castell de la Trinitat de Roses, les ruïnes d’Empúries, els parcs naturals, el Museu del Castell de Peralada o el de l’Exili a la Jonquera, el santuari de la Mare de Déu del Mont i el monestir de Sant Llorenç de Sous a Albanyà i el castell de Requesens a la Jonquera, entre molts altres.

L’OBJECTIU. És mostrar el patrimoni cultural de l’Alt Empordà de forma visual i simple. La iniciativa es va posar en marxa fa dos anys. Aquesta guia de patrimoni cultural va nèixer fruit de la demanda que van fer arribar a la institució comarcal tant les oficines de turisme com les empreses privades

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li