El Patinatge Artístic Figueres aposta per introduir el xou en la nova temporada

0
528

El Patinatge Artístic Figueres vol introduir el xou en la nova temporada 2014/15, una modalitat que es practica en grup i que té com a caràcter diferenciador la seva vessant d’espectacle. L’entitat compta ja amb un grup iniciant de xou que va estrenar el ball Busca’m al festival del PA Figueres 2014, i l’objectiu és que prengui part al Trofeu Xou que se celebrarà a Girona.
El club, fundat el 21 de desembre del 2007, treballa des dels seus inicis amb la disciplina de lliure i totes les hores d’entrenament al pavelló de Figueres les dedica a aquesta modalitat. “Necessitaríem altres hores per al xou, però ho haurem de fer amb les que ja tenim”, explica la presidenta del PA Figueres, Àngels Espelt, que assenyala que els entrenaments es portaran a terme a la pista exterior, descoberta, i que les patinadores estaran exposades a les inclemències meteorològiques. “Si plou, no podrem entrenar”, apunta.
La limitació horària d’ús del pavelló municipal és un dels problemes als quals ha de fer front el Patinatge Artístic Figueres, que vol proposar a l’Ajuntament de la ciutat que cobreixi la pista exterior per evitar que afectin la pluja i la tramuntana. “Si ho fessin, guanyaríem una pista més”, reconeix Espelt, que considera que amb més hores podrien incrementar també el nombre d’esportistes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li