El passeig Marítim i la platja d’Empuriabrava ja tenen wifi

0
1706

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha aprofitat les obres de remodelació de la marina per oferir-hi aquest nou servei, que de moment no tindrà restriccions horàries ni temporals


 

El passeig Marítim i bona part de la platja d’Empuriabrava ja tenen wifi gratuït. L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha aprofitat les obres de remodelació de la marina per oferir-hi aquest nou servei, que de moment no tindrà restriccions horàries ni temporals (tot i que no es descarten aplicar-ne més endavant si això ha de millorar el funcionament del servei). La durada de la connexió és d’una hora, i quan s’acaba els usuaris s’han de tornar a connectar (ja sigui a través d’un correu electrònic o dels seus comptes de Facebook o d’Instagram).

La voluntat política del govern municipal és ampliar les zones de cobertura gratuïta (tot i que de baixa velocitat per no fer la competència a les operadores). El següent lloc on volen implantar el wifi són els equipaments i edificis municipals del nucli antic, així com a les places més concorregudes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li