El nou servei verd urbà de Figueres comença a treballar

0
400

La UTE Serveis Integrals de Finques Urbanes SL i Bròcoli SL ja gestiona el manteniment de la jardineria de la ciutat


La setmana passada va començar la nova concessió del servei de verd urbà de Figueres, que des del 2011 era gestionat per l’empresa mixta Fisersa-Ecoserveis. Ara el manteniment de parcs i jardins de la ciutat s’ha adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Serveis Integrals de Finques Urbanes SL i Bròcoli SL per un import de 4.590.733,36 euros. El contracte té una durada de 2 anys prorrogables a dos més, i tot el personal s’ha subrogat.

Amb el nou servei s’ha actualitzat el manteniment de la jardineria de carrers, parcs i jardins a través de la renovació de la flota de vehicles, amb 12 furgonetes i 2 camions, 2 plataformes de poda i 2 molins trituradors, tots sostenibles i ecològics. També està previst comprar nova maquinària lleugera per substituir els models antics de gasolina per maquinària elèctrica i reduir la dependència dels combustibles fòssils i el nivell d’emissions sonores. I amb la nova contractació s’ha facilitat la introducció de mesures que milloren la qualitat i la modernitat del servei.

La nova concessionària té una nau de 800 m2 al carrer de la Bruguera per guardar material i vehicles, i també és la seu dels serveis administratius i directius.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li