El nou celler de Perelada apunta a la primavera de 2021

0
1114

Des del grup apunten que els treballs de la futura instal·lació «segueixen el ritme planificat»


El projecte del nou celler de Grup Perelada haurà d’esperar fins a l’any vinent per veure la llum. Així ho assenyalen des de la mateixa companyia, on es remarca que «els treballs del nou celler segueixen el ritme planificat i preveiem tenir-lo acabat a la primavera del 2021».

La futura instal·lació vinícola, ubicada al costat del castell medieval de la localitat, constarà d’una superfície de 18.200 metres quadrats que es destinarà, majoritàriament, a l’elaboració i el processament de vi. Amb aquesta ampliació, es calcula que la infraestructura tindrà capacitat suficient per tractar al voltant de tres milions de quilos de raïm, el que equival a una producció de dos milions de litres de vi i 2,3 milions d’ampolles.

GRAN INVERSIÓ. Per fer realitat aquest projecte, el grup empresarial de la família Suqué-Mateu invertirà un total de 30 milions d’euros. El resultat d’aquesta injecció milionària ha de ser una nova instal·lació pionera a Europa en termes de sostenibilitat. L’encàrrec del disseny del nou celler va ser assumit pel despatx garrotxí RCR, guanyadors del premi Pritzker de 2018.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li